VIDEO. Ema Uta, tânăra care și-a transformat pasiunea în meserie a devenit un adevărat fenomen. Cum arată însă make-up artistul vedetelor întrece orice imaginație

02 11. 2020, 13:39

Ema Uta sau ”make-up artistul vedetelor” este una dintre cele mai sexy prezențe din showbiz-ul românesc. La 28 de ani frumoasa blondină și-a transformat pasiunea într-o meserie apreciată de multe doamne și domnișoare, iar în prezent numele său este pe buzele tuturor.

Ema Uta a fost declarată un fenomen în arta machiajului. Și-a format propriul stil adoptat acum de cele mai frumoase vedete din România.

Însă, pe lângă pasiunea ei pentru machiaj, blondina este atrasă extrem de tare de tot ce înseamnă fashion. Din postările pe care le face zilnic pe rețelele de socializare se observă faptul că tânăra investește destul de mult în hainele și accesoriile pe care le poartă.

În cadrul unui interviu mai vechi, Ema povestea faptul că dresssing-ul său este plin de îmbrărăcaminte sport. Îi plac la nebunie șepcile pe care le asortează la orice ținută.

„Am numeroase șepci, genți…”, povestea tânăra.

Dar asta nu e tot: „Sunt atât de multe perechi de ochelari încât nu mai am nici ordine. Îi cumpăr online. Nu se găsesc la noi aceste brand-uri și chiar nu ai altă cale”, a mai spus Ema.

De altfel, blondina recunoaște faptul că a făcut o pasiune pentru cranii, pe care le folosește ca suporturi pentru pensulele de machiaj.

Totodată, Ema recunoaște că este o persoană dezordonată, iar atunci când se pregătește pentru o ieșire în oraș sau un eveniment… lucrurile pot scăpa de sub control: „Sunt o persoană foarte dezordonată, îmi pare rău să spun asta la TV și să afle toată lumea, dat ăsta este adevărul”.

Ema Uta și-a cumpărat un triplex de lux

Până nu demult vedeta locuia în mansarda situata deasupra studioului de machiaj. De câțiva ani însă are o casă nouă, un penthouse superb în stil american situat la etajul al 15-lea.

„Anul trecut am reușit să o cumpăr și sunt mândră că am reușit să fac asta datorită make-up-ului. Se poate! Părinții mei au fost surprinși și fericiți”, a dezvăluit Ema Uta.